Der arbejdes til det sidste inden åbningen her i 2014. De japanske kirsebærtræer ved søen er allerede sprunget ud, mens der er sne på toppen af rutchebanens bjerge.


Vort forhold til Tivoli er lidt af et familieforhold. Fruen og jeg holder utroligt meget af haven, der ligger blot få hundrede meter fra vor bolig. Nogle gange betragter vi den nærmest som vor egen. Men har heldigvis folk til det “grove” ;-))


I 2013 måtte vi lægge vores ellers kritiske holdning lidt på hylden.


Det Muntre Hjørne med tre nye forlystelser har heldigvis fået det præg af eventyr, vi holder af. Selv om Jules Verne, Tycho Brahe og Christian den Fjerdes renæssance-København er blandet sammen, fremstår nyskabelsen som en attraktiv helhed. Bolchekogeriet og Ismejeriet med pyntesyge softice danner en hyggelig ramme om de nye forlystelser.


“ If this was Disney, it would have been plastic” skulle en journalist fra et større dagblad i New York have sagt ifølge Lars Liebst, da hun bankede på de fine nye murstensmure.


Samtidig har Haven fået endnu mere græs i stedet for grus. Også et plus.


Oplev den specielle stemning omkring sommerens blomsterpragt, Halloween i efterårsferien og vinterens hyggelige julemarked.


Billedserien er stor, men det er svært at skære ;-)) Klik evt. ind på de enkelte fotos og arbejd videre derfra!Se evt. også historien om Vesterbro...


Tilbage til menuen og 100 rejsemål!Ferierejsen.html


Mai-Britt Smith & Johnni Balslev ©

 

Tivoli - Vesterbros have